vineri, 1 august 2014

Noul meu magazin preferat: Hello Free Z One Discount

La Camelia am citit prima dată despre acest magazin cu produse din Anglia....dar când am văzut unde e magazinul, m-am bosumflat instantaneu, e foarte departe(pe Șoseaua Pantelimon 255). Dar capul imi tot stătea la șamponul uscat Batiste și la alte minuni pe care le-am văzut pe pagina lor de facebook, așa că într-o dimineață am pornit spre magazin. La sfârșitul postării am scris și cum se ajunge acolo.
Am cheltuit 107 lei și mi-am luat următoarele:
Două ciocolate Dairy Milk (7 lei bucata - foarte bune). După cum se vede în poză, par puțin topite, așa le-am luat din magazin, era cam cald acolo pt ciocolată... în fine, ăsta e singurul lucru ce nu mi-a plăcut.
Am mai luat un ceai verde(20 plicuri-6 lei) si unul negru(15 plicuri-8 lei). Sunt foarte, foarte bune amândouă și sunt organice. La ceai verde nu mă prea pricep, dar ceai negru cred că am încercat toate sortimentele la plic existente pe piața românească, plus câteva la vrac, iar ăsta e unul dintre cele mai bune.
Apa de gură Aquafresh, 500 ml cu 6 lei. Pasta de dinți Theramed a costat 7 lei.
Cel mai tare m-a surprins că deodorantele cu bilă Garnier și Dove costau doar 7 lei. Bineînțeles că am luat și eu unul.
Și demachiantul, care a costat doar 6 lei și are 400 ml. Am regretat puțin achiziția, aveam emoții să îl pun pe ten, dar s-a purtat foarte bine, e blând și bun.
Spuma de curățat cu arbore de ceai a costat 7 lei, masca cu nămol de la Beauty Formulas a fost 6,5 lei (foarte bună ca rezultat de moment, pe termen lung voi vedea) și un gel pentru coșuri....dar care are primul ingredient alcoolul denaturat, nu am observat pe loc. Regret și aici un pic achiziția, dar asta e, eram sub magia magazinului. :)) 6 lei a costat.
Bineînțelees, șamponul uscat Batiste(cel mai bun șampon uscat pe care l-am încercat ever, dar nu l-am mai avut de nu știu câți ani). Am luat varianta cu cireșe, nu știu cum e, deși țin minte că Original mi se părea cea mai bună. 17 lei - 200ml. Indiscutabil își merită banii.
Șamponul VO5 cu 8 lei :)) (deci cred că șamponul Batiste e cel mai scump produs din magazin :)) ). Tot pe blogul Cameliei am citit păreri bune despre el.
Și masca cu ulei de macadamia (cică!), Macadamia Oil Extract, care cred că se vrea o imitație a celebrelor măști Macadamia Natural Oil. Oricum am luat-o, a fost 7 lei.

Cam atât am luat, cel mai tare îmi pare rău că nu am cumpărat lumânările parfumate cu aromă de M&M's, dar plănuiesc să trec bilunar sau lunar pe acolo, îmi place mult magazinul.(păcat că e așa departe :( )

Cum se ajunge(traseul pe care îl știu eu): metroul până la Costin Georgian, iar de acolo se mai ia o stație autobusul 253 (e stație în fața benzinăriei Petrom, benzinărie care se vede de la ieșirea de la metrou - nu știu exact care dintre cele doua ieșiri, eu am nimerit-o întâmplător). Eu am ajuns la Costin Georgian la 9:30, în nerăbdarea mea, iar magazinul se deschidea abia la 10, așa că m-am dus pe jos, în plimbare, mi-a luat vreo 10 minute. Și m-am mai învârtit prin zonă vreo 20 minute, timp în care mă tot uitam dacă nu cumva s-a deschis, am fost primul client :)). Dacă vreți să mergeți pe jos, o luați pe lângă benzinăria Petrom, tot înainte, la un moment dat se vede un LIDL și de acolo o luați tot înainte, astfel încât să aveți LIDL pe partea stângă. E un drum cam nașpa, cu multe clădiri gen fabrici, dar după vreo 7-8 minute o să ajungeți la o intersecție mare. Acolo o luați în stânga. Mergeți vreo două minute și pe partea cealaltă o să vedeți magazinul, așa:

16 comentarii:

  1. Pai daca pentru cine sta in Bucuresti e departe, eu care stau unde se agata harta in cui ce sa mai zic?! Tot stau cu ochii pe pagina lor de fb sa vad cand fac si magazin online...

    RăspundețiȘtergere
  2. am fost si eu de cateva ori, o comora!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. exact! asa m-am simtit, parca am descoperit o comoara :P

      Ștergere
  3. Super! Si eu sunt curioasa, oare nu se avanta si-n online??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de vreo doua luni tot spun ca vor deschide magazin on-line....vor deschide, dar nu se stie cand

      Ștergere
  4. Batiste are si in Douglas (si varianta mini).

    RăspundețiȘtergere
  5. Gand la gand! Si eu am vizitat acum cateva zile magazinul, a meritat pe deplin efortul unui drum destul de lung cu metroul si aopi cu un ratb! daca foloseste cuiva, spun si eu cum am ajuns la el: am coborat la statia de metrou iancului-gura de metrou este intr-o intersectie si imediat e si statia de autobuz 655 care te lasa fix pe sos pantelimon unde este si magazinul..eu am mers cam in plus cu autobuzul, cred ca este buna statia-bld chisinau! ca reper puteti lua piata delfinului si oficiul postal nr 3 daca nu ma insel! am plecat si eu de acolo cu multe bunatati, cea mai incantata am fost tot de sampoul VO5 si mi-am luat si balsamul! planuiesc multe drumuri acolo! sa le folosesti cu placere! te pup! R

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daa, si eu planuiesc muulte drumuri acolo :-) F util de stiut si acest traseu pe care l-ai parcurs tu. :)

      Ștergere
  6. Spuma de curatat cu arbore de ceai ma tenteaza si pe mine.
    O trec pe lista. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. imi place :-D (dar vezi ca are sodium laureth sulfate)

      Ștergere
  7. Iubesc magazinul asta!!!Abia astept sa ajung iar!Eu m-am luat un balsam Wella,un sampon cu henna,dulciuri si o pudra pentru dinti si-mi plac toate.
    Cand mai ajung sigur iau si un sampon VO5 si ceaiuri si...Of,imi place cam tot ce am vazut la tine!

    http://forthesakeofmakeup.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu il iubesc si abia astept sa mai merg iar, mai am o gramada de cumparat :X

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...